Verdilaan 8

€495.000,-

€495.000,-
kosten koper
980 m2

Verdilaan 8  – HOOGEZAND

Prachtig gelegen in het geliefde ‘ZUIDERPARK’ deze royale en levensloopbestendige VRIJSTAANDE WONING (bj. 1967) met een eigen oprit voor meerdere auto’s en aangebouwde stenen GARAGE, CARPORT en OVERKAPPING en een fraai aangelegde tuin rondom de woning met een achterom. Totaal oppervlakte perceel is maar liefst 980 m2. Op korte loopafstand van de woning zijn diverse openbare voorzieningen aanwezig zoals: het winkelcentrum ‘DE HOOGE MEEREN’ (meer dan 100 winkels overdekt), Scholen, Sportaccomodaties (voetbal-hockey-korfbalvelden, tennisbanen, zwembaden), een Bioscoop en Theatercentrum ’t Kielzog, Openbaar vervoermogelijkheden (treinstation, busverbindingen). In slechts 15 autominuten (A7) bent u in de stad Groningen aangekomen.

Indeling.

Begane grond: entree/hal, trapopgang, garderobenis, toilet/wandcloset met fontein, meterkast, 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten (3.78 x 3.13 en 3.78 x 3.01 m), nette badkamer voorzien van een douche, ligbad, wastafel en een 2e toilet, royale L-vormige woonkamer voorzien van een schuifpui naar het terras (zuidwesten), half-open keuken (2.56 x 6.77 m) met een doorgang naar de bijkeuken welke is voorzien van witgoed-aansluitingen en extra berging en een buitendeur naar de achtertuin.

1e verdieping: overloop met ruime inbouwkasten, 3e toilet met fontein, 3 ruime slaapkamers (3.65 x 5.45 met balkon aan zuidwestzijde, 3.42 x 3.30 en 4.13 x 3.31 m).

Extra informatie.

Verwarming en warmwatervoorziening middels een REMEHA CV (bj. 2020, Eigendom)
De gehele woning is dit jaar buitenom geschilderd.

De fotoreportage geeft een werkelijk beeld van de woning, er is geen gebruik gemaakt van speciale groothoeklenzen!
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN GRAAG VIA DE MAIL (info@jansduit.nl)

U kunt vrijblijvend de brochure opvragen via Jans Duit Makelaardij te Hoogezand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Vul dan het formulier hieronder in, dan zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.