Tripscompagniesterweg 33

€415.000,-

€415.000,-
kosten koper
5870 m2

Tripscompagniesterweg 33  – TRIPSCOMPAGNIE

Werkelijk schitterend aan de vaart met een wijds uitzicht over landerijen, en aan de bosrand van “TRIPBOS” gelegen magnifieke WOONBOERDERIJ (bj. 1888) op een perceel van maar liefst 5880 M2. Veel authentieke details in de woning zijn bewaard gebleven, er zijn gaandeweg de jaren meerdere vernieuwingen door de huidige bewoners gerealiseerd. De zeer royale inpandige schuur is uitermate geschikt voor uitgebreide hobby’s en/of te gebruiken als werkplaats. Tevens is dit object door de aanwezigheid van grasland en stallen ook zeer geschikt voor paardenliefhebbers. Op korte afstand (ca. 4 km) van de boerderij zijn diverse voorzieningen in het nabijgelegen dorp Sappemeer aanwezig zoals: Winkels, Scholen, Openbaar vervoer (busverbindingen, treinstation) en sport-accomodaties. In slechts 20 autominuten (A7) is de stad Groningen gemakkelijk te bereiken.

Indeling.

Begane grond: zij-entree/gang, toilet/wandcloset met een fontein, prachtige lichte woonkeuken (bj. 2009, 13.11 x 4.41 m) met vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras op de ‘zuidzijde’ en is tevens voorzien van inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, stoom-oven, combimagnetron, koel-vries combinatie, zes pits kookplaat en een inbouw koffieapparaat en uiteraard veel berging, royale provisiekelder, sfeervolle woonkamer met een doorgang naar werk/kantoorruimte (tezamen 56 m2), voormalige eetkamer welke thans gebruikt wordt als ontspanningsruimte (eventueel een mogelijkheid voor een slaapkamer op de begane grond), nette badkamer voorzien vloerverwarming en een inloopdouche en dubbele wastafels, riante bijkeuken voorzien van witgoed-aansluitingen, stookruimte en wederom veel berging.

1e verdieping: overloop, royale inloopkast/walk-in closet, 2 gemoderniseerde slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van dakramen (4.02 x 6.03 en 3.85 x 6.10 m), 2e toilet met fontein, 3e en een 4e slaapkamer en deze zijn eveneens voorzien van dakramen (3.79 x 4.02 en 2.29 x 5.25 m).

Extra informatie.

De boerderij is nagenoeg volledig voorzien van dubbele beglazing, en de aanwezige kunststof kozijnen met HR++beglazing.
Het woongedeelte (dak-muur-vloer) van de boerderij is goed geïsoleerd (2004).
Verwarming en warmwatervoorziening middels een INTERGAS HR combiketel (bj. 2019, eigendom)
In de boerderij is reeds glasvezel-bekabeling aanwezig.

Inpandige schuurruimte (10.24 x 5.26, 7.73 x 5.26 en 10.63 x 17.64 m) voorzien van baander- en kleine deuren.
De zolderruimte is in zijn geheel begaanbaar.

Perceelgrootte boerderij (2.650 m2) en aangrenzend grasland (3.220 m2).

De fotoreportage geeft een werkelijk beeld van de boerderij, er is geen gebruik gemaakt van speciale groothoeklenzen!
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

Bent u op zoek naar RUST, RUIMTE en GROEN dan is deze woning zeer zeker een bezichtiging waard!

U kunt vrijblijvend een brochure opvragen bij Jans Duit Makelaardij te Hoogezand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Vul dan het formulier hieronder in, dan zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.