Mantelappel 15

€290.000,-

€290.000,-
vrij op naam

Mantelappel 15  – HOOGEZAND

LET OP!

ER IS TOT € 10.000,00 INBEGREPEN IN DE KOOPSOM VOOR MEERWERK! (BIJV KEUKEN OF ANDERE MEERWERKOPTIES)

In het rustigste deel van de populaire nieuwbouwwijk De Vosholen realiseert Vitavert vier moderne, energiezuinige hoek- en rijwoningen. De woningen zijn doorontwikkelingen van eerdere projecten in Assen en Sappemeer en zijn aangepast aan de stijl van woonwijk De Vosholen. Het ontwerp is efficiënt door de flexibele indeelbaarheid en zowel geschikt voor alleenstaanden, duo’s als gezinnen. Waarbij u ook kunt genieten van een eigen tuin.

Wonen aan de Mantelappel in de trendy woonwijk De Vosholen combineert het rustige van het platteland met alle denkbare voorzieningen van het centrum van Hoogezand. U wandelt via de Spoordijk zo naar de markt op zaterdag, het schitterende rijksmonumentale Oosterpark en het treinstation met verbindingen naar Groningen,
Veendam, Winschoten en Leer (D). Ook zijn er uitgebreide sportvoorzieningen op loopafstand: sportvelden van meerdere voetbalverenigingen, hockey, tennis en padel liggen aan De Kalkwijck net als sporthallen en het overdekte zwembad. Winkelen kunt u in de Hoofdstraat, Kerkstraat, Winkelcentrum De Hooge Meeren en Martenshoek. Verdere voorzieningen zijn o.a. scholen, kinderopvang, bioscoop, restaurants, zorg en diverse parken. Het Zuidlaardermeer is nabij, waar veel te zien en beleven valt voor zowel natuurliefhebbers als vaar- en strandrecreanten.

Hoogezand ligt aan de snelweg A7, waardoor u in 10 minuten op de ringweg van Groningen bent en in 20 minuten bereikt u de grens met Duitsland. Er zijn meerdere treinstations in de gemeente, busverbindingen, fietspaden en zelfs vaarwegen.

De woningen aan de Mantelappel zijn in het noordwesten van de wijk gelegen, waardoor er hoofdzakelijk bestemmingsverkeer is. U kunt parkeren aan de voorzijde van het perceel op eigen grond en langs de weg. Elke woning heeft een tuin met berging gelegen op het westen.

U kunt vrijblijvend een uitgebreide brochure aanvragen via de mail (info@jansduit.nl).

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Vul dan het formulier hieronder in, dan zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.