De Landerijen 7

€265.000,-

€265.000,-
kosten koper
320 m2

De Landerijen 7  – HOOGEZAND

Werkelijk een prachtige HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS (bj.2006) met verlengde GARAGE en BIJKEUKEN, royale oprit en fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen op de zonkant (ZW) gesitueerd. Deze woning is gelegen in de aantrekkelijke woonwijk “De VOSHOLEN” en ligt zeer centraal ten opzichte van Winkels (overdekt winkelcentrum DE HOOGE MEEREN), Scholen, Openbaar vervoermogelijkheden (treinstation en busverbindingen) en Sportaccomodaties zoals: voetbal-korfbal-hockey velden, tennisbanen en zwembaden enz. De stad Groningen is eveneens in ca. 15 autominuten goed bereikbaar (A7).

Indeling.

Begane grond: zij-entree/hal, trapopgang, toilet (wandcloset) met fontein, meterkast, garderobenis, royale woonkamer met vloerverwarming (1,5 mtr verlengd) met een erker, schitterende keuken met allemaal SIEMENS apparatuur, verlengde bijkeuken (met vloerverwarming) met berging en witgoed-voorzieningen en een buitendeur naar het overdekt terras en een inpandige(brandwerende) deur naar de garage.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers met televisie-aansluitingen , nette badkamer met een ligbad, douche, dubbele wastafel (thermostaatkranen) en een 2e toilet.

2e verdieping: via een vaste trap te bereiken, royale 4e slaapkamer met 2 grote VELUX dakramen, berging en stookruimte.

Extra informatie.

Deze woning is volledig geisoleerd (dak-muur en vloerisolatie en dubbele beglazing) en is tevens voorzien van 10-zonnepanelen (Energielabel A, regnr. 261805836)
Verwarming en warmwatervoorziening middels een INTERGAS combiketel (bj. 2006, in eigendom)
De achterzijde (Westzijde) van de woning is voorzien van electrische screens met afstandbediening, en een mooie overkapping met zonwerend glas.
De zonnige tuin op het Zuid-Westen is voorzien van een houten tuinhuis (met electra), prachtige platanen en buitenkranen.
Op de woning is het Politiekeurmerk van toepassing.

Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.
De fotoreportage geeft een werkelijk beeld van de woning, er is geen gebruik gemaakt van speciale groothoeklenzen!

U kunt vrijblijvend een brochure van de woning opvragen bij Jans Duit Makelaardij te Hoogezand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Vul dan het formulier hieronder in, dan zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.