Beukemastraat 1

€250.000,-

€250.000,-
kosten koper
220 m2

Beukemastraat 1  – HOOGEZAND

Op aantrekkelijke woonlocatie tussen het prachtige/groene Ooster en het Westerpark gelegen deze mooie HOEKWONING (bj. 1976) met een eigen oprit en een vrijstaande stenen GARAGE en verzorgde tuin voorzien van een overkapping op het Zuid-Oosten gesitueerd. Op korte loopafstand zijn diverse openbare voorzieningen te bereiken zoals: het winkelcentrum ‘DE HOOGE MEEREN’ (meer dan 100 winkels overdekt), Scholen, Sportaccomodaties (voetbal-hockey-korfbalvelden, tennisbanen en zwembaden), een Bioscoop en het Theatercentrum t’Kielzog, Openbaar vervoermogelijkheden (treinstation, busverbindingen). De stad Groningen is in slechts 15 autominuten (A7) te bereiken.

Indeling.

Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet/wandcloset, moderne keuken (bj. 2021) voorzien van een vaatwasser, draaicarrousel, apothekerskast, en een inbouwoven met ook een magnetronfunctie, sfeervolle woonkamer (met een open haard) voorzien van een prachtige PVC-vloer in visgraatmotief gelegd, en een buitendeur naar het zonne-terras met een overkapping.

1e verdieping: overloop met een inbouwkast en berging, 3 ruime slaapkamers (3.36 x 4.78, 4.54 x 2.18 en 3.55 x 2.50 m2), mooie badkamer voorzien van een douche, dubbele wastafel, designradiator, en een 2e toilet/wandcloset.

Extra informatie.

Deze woning is voorzien van muur- en dakisolatie, en is volledig voorzien van kunststofkozijnen met HR++beglazing (Energielabel C, regnr. 632985100)
Verwarming en warmwatervoorziening middels een REMEHA combiketel (bj. 2008, Eigendom)
De woning beschikt tevens over een laadstation (wallbox) voor de auto.

De fotoreportage geeft een werkelijk beeld van de woning, er is geen gebruik gemaakt van speciale groothoeklenzen!
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

BEZICHTIGINGSAANVRAGEN GRAAG VIA DE MAIL! (info@jansduit.nl)

U kunt vrijblijvend een brochure van de woning opvragen bij Jans Duit Makelaardij te Hoogezand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Vul dan het formulier hieronder in, dan zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.