Bartholomeus vd Helststr 67

€99.500,-

€99.500,-
kosten koper

Bartholomeus vd Helststr 67  – HOOGEZAND

Op gunstige/centrale woonlocatie gelegen nabij voorzieningen deze GEMODERNISEERDE 2-kamer APPARTEMENT (bj. 1964) op de tweede woonlaag met een inpandige BERGING en een balkon zowel aan de voor- en achterzijde. Op korte loop/fietsafstand zijn diverse openbare voorzieningen zoals: Winkels, Scholen en het Openbaar vervoer (treinstation en busverbindingen), sportaccomodaties te bereiken. De stad Groningen is in slecht 15 autominuten (A7) te bereiken.

Indeling.

Gesloten portiek met intercominstallatie.

Appartement: entree/hal, toilet, lichte woonkamer (27 m2)met toegang naar zonnig balkon (ZZ) met de mogelijkheid om een 2e slaapkamer te realiseren, moderne keuken met een vaatwasser, badkamer met een douche en witgoedaansluiting, 1 slaapkamer (3.51 m x 3.24 m) met balkon (NZ).

Extra informatie.

Dit appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming middels 2 mooie gaskachels, en warmwatervoorziening middels een VAILLANT TurboMag plus 11-2/0-5L badgeiser (bj. 2018, Huur)
Actieve vereniging van eigenaren (maandelijkse VVE bijdrage € 66,00)
Huidige eigenaar heeft de 2e slaapkamer bij de woonkamer betrokken (kan eenvoudig omgezet worden via een tussen-wand wederom te plaatsen)

De fotoreportage geeft een werkelijk beeld van het appartement, er is geen gebruik gemaakt van speciale groothoeklenzen!
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580.

U kunt vrijblijvend een brochure opvragen bij Jans Duit Makelaardij te Hoogezand.

Bent u geïnteresseerd in deze woning?

Vul dan het formulier hieronder in, dan zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.