Succesvol uw huis verkopen

Een roerige tijd ligt voor u. Het verkopen van uw huis is een emotionele gebeurtenis, of u er nu naar uitkijkt of er tegenop ziet. U gaat afscheid nemen van een tijdperk of een fase in uw leven. U staat aan de vooravond van een grote verandering. Dat is niet niks.

Daarnaast komen er veel zakelijke en praktische zaken bij kijken. Hoe lang gaat de verkoop duren Wat wordt de opbrengst? Hoe snel vindt u een ander huis dat beter bij uw toekomst past? Is dat betaalbaar? En dan de verhuizing. Ook een hele ervaring, elke keer weer. Kortom een hoop geregel en veel spanning.

Voor een koper is het prijskaartje op uw huis het sein om al dan niet interesse te tonen, voor een verkoper is het de opbrengst. Dit zijn twee verschillende doelen. De koper wil een huis zo voordelig mogelijk kopen. De verkoper wil het zo duur mogelijk verkopen. Tot zover niets nieuws onder de zon.

Realistische vraagprijs

Wat zijn gangbare prijzen in de buurt? Heeft u veel concurrentie van soortgelijke huizen en hoe lang staan die te koop? Vraag Jans Duit om een vergelijkende marktanalyse. Natuurlijk zijn er nog veel belangrijke zaken die komen kijken bij de verkoop van uw woning, zoals de presentatie, promotie, onderhandelingen en afwikkeling van de verkoop, maar het begint en eindigt allemaal met de juiste prijsstelling. In overleg met u stelt Jans Duit een realistische vraagprijs vast. Een goede vraagprijs is bepalend voor het verkoopresultaat. U bent niet gebaat bij ‘gouden bergen’ die niet gerealiseerd worden, wel bij de maximale prijs die binnen de door u gewenste tijd te behalen is. Een te hoge vraagprijs laat het verkoopproces langer laat duren dan nodig is. Bij een te lage verkoopprijs doet u uzelf tekort. De juiste vraagprijs is daarom van het grootste belang. Ook wanneer u nog niet de stap tot verkoop wilt zetten komt Jans Duit graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

Heeft u de tijd, de energie, de kennis, de ervaring en de vaardigheden om een huis te verkopen? De meeste mensen hebben dat niet. Zij hebben zich gespecialiseerd in andere dingen, doen dat ook dagelijks en verdienen daar hun brood mee. Jans Duit is gespecialiseerd in het succesvol verkopen van huizen en verdient hier zijn brood mee. Serviceverlening staat bij Jans Duit hoog in het vaandel.

Neem vrijblijvend contact op wanneer u vragen heeft.

Nieuw in de verkoop