Over Jans Duit Makelaardij

Jans werd geboren op 27 april 1968 in Hoogezand aan de Kees de Haanstraat. Achter het woonhuis had zijn vader reeds een makelaardij. Opa Duit is Duit Makelaardij 85 jaar geleden gestart. Je kunt dus stellen dat opa de grondlegger was van de hedendaagse makelaardij. Van zijn opa leerde Jans reeds op 12-jarige leeftijd bromfietsverzekeringen afsluiten aan zijn buurtgenootjes. Ook nam hij Jans destijds al mee naar klanten. De passie voor het makelaarsvak komt dus van geen vreemde en is er met de paplepel ingegoten.

Nadat vader de bakens had verzet naar een groter kantoor aan de Parallelweg 93 te Hoogezand kwam Jans daar in 1992 in dienst als assistent-makelaar. De fijne kneepjes van het vak heeft hij van zijn vader geleerd. In 1996 heeft Jans ook aan het bankwezen geproefd en jaren gewerkt als hypotheekadviseur. Het bloed kroop toch waar het niet gaan kon en toen Jans in 2004 door Meeus makelaars werd gevraagd een eigen makelaarskantoor op te starten in Hoogezand was de keuze snel gemaakt. Jans werd van dit kantoor vestigingsdirecteur. Nadat Aegon de stekker uit de Meeus organisatie trok, is Jans teruggekomen op het oude nest, terug bij zijn vader. Tot en met 1 augustus 2012 is Jans werkzaam geweest als makelaar/directeur van Duit ERA Makelaardij.

Sinds 1 september staat hij nu volledig op eigen benen met Jans Duit Makelaardij. Zijn ervaring, netwerk en lange lijst van tevreden klanten maken Jans Duit Makelaardij tot een betrouwbare partner bij de aan- of verkoop van uw woning. Eerlijk adviezen, no-nonsens zaken doen. Bij Jans Duit makelaardij is alles glashelder en weet de klant waar hij of zij aan toe is. Jans is ingeschreven in het K-RMT Register onder registratiecode: 55736813 en volgt de verplichte bijscholing van deze registratie.